Om os


Rapunzel er en teaterforening, der har til formål at skabe en kollektivistisk platform hvor scenekunstnere, kan mødes, dele erfaringer og i fællesskab skabe produktioner på tværs af fagligheder, nationalitet og forestillingsformater.

Vi håber at kunne formidle og dele viden om kunstarten, undersøge den sammen og endvidere udvikle og styrke lokale og internationale netværk indenfor scenekunst.


Nanna Finding Koppel, datter af danske forældre, bosat i Berlin, arbejder kunstnerisk både kropsligt og sprogligt. De har baggrund i cirkus og er uddannet skuespiller ved DDSKS København. De elsker skarp kritik, transcendens, tillid, spontanitet, erotik, handling og havet. Dette kommer til udtryk både gennem deres venskaber, kunstneriske skaben og performative virke.

Nanna er en determineret formskifter, som elsker sociale forbindelser, at blive drillet og danse dagen lang.
Matilde Flor Usinger, datter af danske forældre, bosat i Berlin, arbejder kunstnerisk både kropsligt og mentalt. Hun er uddannet danser i Malmö og Berlin, og har et performance kollektiv (blitzbereit) og arbejder på at kropsliggøre tanker og billeder. Hun elsker sved, ansigtsbehandling, udfordringer, skabe intimitet, flirteri og exceptionelt pænt sengetøj. Dette kommer til udtryk både gennem hendes måde at skabe broer mellem mennesker på, og hendes højtråbende virke, og markerede arme.

Matilde er en nysgerrig hankat, som elsker at skabe rammer for hende og andre der giver plads til udvikling, udfordringer og nye måder at tænke på.


Lotta Grohmann, datter af tyske forældre, bosat i København, arbejder dramatisk både teoretisk og fysisk. Hun er uddannet fra Teater- og performancestudier i Berlin og København, underviser i børneteater og arbejder som freelance dramaturg. Hun elsker skæv æstetik, poesi, fordybelse, nænsomhed, magi, naturlige materialer og den kollektive skabelsesproces. Dette kommer til udtryk både gennem hendes performative virke, kunstneriske skaben og hendes utrættelige billet-indkøb af scenekunst.

Lotta er en omkring-dansende blæksprutte, som har arme ude i flere dele af det scenekunstneriske arbejde og elsker at grine højt.
Julie Savery, datter af danske forældre, bosat i Berlin, arbejder kreativt både analogt og digitalt. Hun er uddannet danser i Malmö og Berlin, har et performance kollektiv (blitzbereit) og studerer nu kommunikationsdesign i Berlin. Hun elsker skarp æstetik, systemer, koder, hemmeligheder, fantasi, abstrakthed og sårbarhed. Dette kommer til udtryk både gennem hendes måde at lave performance på, tegne på og hendes nyfundne kærlighed til HTML og design.

Julie er en dagdrømmende computer-haj som elsker alt hvad der glimter.
Rasmus Balling, søn af danske forældre, bosat i Berlin, arbejder kreativt både performativt og organisatorisk. Han er uddannet ved mesterlære Lykke Meyer i fysisk teater ved Københavns Akademi, har rødder i det interaktive teater og hans kreative arbejde udspringer fra en dyb tradition i kontaktimprovisation. Han elsker at udfordre de klassiske formater, øjenkontakt, dagdrømmeri, publikumsinddragelse, åbne vidder, høj puls og romantik. Dette kommer til udtryk både gennem hans måde at nyde livets små finurligheder på, i relationsopbygning og hans iscenesættelse af hverdagen.

Rasmus er en sårbar hverdags aktivist som elsker at påtage sig mange forskellige rollefag og derudover altid insisterer på at vælge nærværet.