Hej alle

Hejfar.dk er en virtuel platform, hvor vi indsamler materiale, der skal skabe grobund for en danseforestilling, som vi er ved at udvikle.

Danseforestillingen har titlen HEJ FAR, og performes af et ensemble, bestående af 8 hvide mænd. Dens formål er at hjælpe denne hvide mand (vores far) gennem den brydningstid, som vi står midt i.

Vi spørger: Hvad vil der ske, hvis vi lukker vores far ind i vores verden og univers i stedet for at ekskludere ham? Det er dette spørgsmål, som vi ønsker at besvare på denne hjemmeside.

I samarbejde med døtre af vores generation inviterer vi vores hvide far til på forskellig vis at indleve sig i vores verdensopfattelse ved at hengive sig til vores komposition.

På den måde er Hejfar.dk en kollektiv platform, hvor døtre agerer med-koreografer i danseforestillingen når de stiller deres far en personlig opgave, som de dokumenterer og deler her på hjemmesiden. Denne bliver til en stor materialebank, som vi vil lade os inspirere af og tager afsæt i, når vi skal skabe danseforestillingen HEJ FAR. Den specifikke dokumentation vil derfor ikke indgå på scenen, men vil blive bearbejdet og videreudviklet til koreografisk materiale. Vi er glade for, at I vil følge os i denne sårbare, men vigtige og undersøgende dans!


Kærligst
os